Friday, 2 March 2012

Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah

Assalamualaikum,

Sekejap je dah hari jumaat..ptg nie aku akan bertolak pergi jb coz kena jd babysitter..malam nie abg long aku kena keje malam sampai hari sabtu..so aku kena lah jaga dua org anak sedara yang baik-baik belaka..plan asal malam nie nak pergi main bowling dengan kwn-kwn ofis tapi terpaksa dibatalkan.. sedihhhhhnyaaa tak dapat join...huhuhu

Keje dah siap boleh lah aku blogwalking sementara nak tunggu masa balik..petang nie aku berpeluang join GA dari blog Wawa Abdullah..saje aku join GA nie untuk mengisi masa lapang..hihi

 sesiapa yang ingin join GA sila klik gambar diatas untuk maklumat lebih lanjut ea..

Antara hadiahnya ialah:
 Pertama:
  • Face mask from The FaceShop Korea
  • Fridge Magnet Korea
  • Keychain Korea
  • Chopstick
  • Uncang Cute.
Kedua:
  • Face mask from The FaceShop Korea
  • Fridge Magnet Korea
  • Keychain Korea
  • Chopstick
Ketiga:
  • Face mask from The Etude Korea
  • Fridge Magnet Korea
  • Keychain Korea
  • Chopstick

Jom ramai-ramai join GA nie..tarikh penyertaan bermula dari
17hb February - 15 March 2012

3 comments:

  1. salam..
    berminat utk beli domain utk blog ni tak?

    cth

    www.nama domain yg dipilih.com


    if berminat blh email ,sms or call saya ye

    email : sales@nahrinet.com

    hp : 019 979 7070

    thanks

    ReplyDelete
  2. terima kasih join giveaway sy.. :)

    nnt kim slm kat anak-anak sedare..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama cik wawa..
      Nanti saya sampaikan salam cik wawa tue ea..hihihi

      Delete