Thursday, 12 April 2012

Ini Link Saya...Sila Promote! - Segmen Dari Bicara Mak Dara

Assalamualaikum,

Selamat pagi semua bloggers..dah lama tak update entry baru kan..semalam dah puas berehat kt umah sempena cuti umum Pertabalan Yang Di Pertuan Agong..hari nie bersemangat nak update entry berkaitan tajuk diatas..terima kasih lah pada yang sudi singgah blog ini dan follow sekali ea..nanti ada masa aku akan terjah semua blog yang tersenarai dalam list blog mak dara ea..berikut list blog yang tersenarai..ada 33 semua sekali jumlah blog ea..

1) mynameisaimii.blogspot.com
2) http://emmaeema.blogspot.com
3) pupel.blogspot.com

4) http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/ 

5) http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/

6) http://citershark.blogspot.com

7) http://masrinasidek.blogspot.com

8) http://aziazidah.blogspot.com

9) http://mayandhanis.blogspot.com/

10) http://pinkfrogy.blogspot.com

11) http://nitashidi.blogspot.com

12) http://sitiatikah.com

13) http://topimagine.blogspot.com/

14) adzahaiqal.blogspot.com

 15) http://missymelly.blogspot.com
 16) http://trueny.blogspot.com
17) http://lovingyoumydear.blogspot.com/

18) http://ezzardesire.blogspot.com/

19) www.notahati.com
 20) http://bakul2011.blogspot.com/
21) http://www.adzriel.com/

22) www.nornadiah.com

23) http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com

24) http://www.ciklilyputih.com

25) http://hazey-2ndjanuary.blogspot.com 

26) http://rinnamanja.blogspot.com  

27) http://storysalawakya.blogspot.com/ 
 
28) http://asleez-asrolareleez.blogspot.com

29) http://www.101.myetech9.com/

30) http://www.mialiana.com/

31) http://misszberceloteh.blogspot.com/

32) http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com

33) http://azuramendezz.blogspot.com/

salam perkenalan semua bloggers..terima kasih sekali lagi coz sudi singgah di blog ini..

10 comments:

  1. Salam perkenalan dear, semoga kita semua dilindungi Allah swt dari segala mara bahaya..

    ReplyDelete
  2. eh eh..
    cam xcaya lak blog shark ada skali:)
    hehe..
    nom 6 tu kene singgah taw:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog shark memang ada cuma belum sempat singgah lagi..
      ada 33 blog mesti terjah..hihi

      Delete
  3. sama2.. & tq jugak coz sudi promote & singgah! ;)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan Cik Huda,

    terima kasih sebab sudi singgah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan nita..sama2..

      Delete
  5. Yey!Baru laaa dapat follow setelah berhari2 Cik Mendezz on9 via phone..
    sorry erk lambat sikit..nice blog! =)

    http://azuramendezz.blogspot.com/2012/04/akhirnya-d.html

    ReplyDelete