Monday, 23 April 2012

Segmen: "Jom Join SukaGelak Blogwalking"

Assalamualaikum,

Minggu terakhir dihujung bulan April..entry untuk bulan nie tak banyak coz kemalasan melanda dalam diri untuk menaip entry..yang tinggal hanya kerajinan blogwalking dalam diri aku..maaflah pada yang tunggu entry baru dari aku..hari nie aku nak join segmen dari blog sukagelak..aku join segmen nie untuk menambah kenalan yang sedia ada dan tukar pendapat sesama rakan blogger..


pada sesiapa yang ingin join segmen nie sila klik banner diatas ea..

13 comments:

  1. hai, thanx..sudi join :)

    ReplyDelete
  2. DARI SEGMEN YANG SAMA..SALAM KENAL

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmenjom-join-sukagelak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. http://siamoycincai.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html
    singgah sini dan follow...

    ReplyDelete
  4. senarai peserta dah keluar..
    jom ikut SukaGelak jalan-jalan :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-jom-join-sukagelak.html

    ReplyDelete
  5. BW dari Segmen yang sama..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. jalan2...
    dari segmen kat blog cik suka gelak

    http://apeqchan34.blogspot.com/2012/04/18th-jom-join-sukagelak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. Hai ! Ieqa dari segmen yang sama :)

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. singgah..... nak follow tp tenet ni kena block la plak. ape pun salam kenal

    ReplyDelete
  9. jejln cni.dr segmen sukagelak..http://elymirsada.blogspot.com/2012/04/segmen-jom -join-sukagelak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  10. BW dari segmen suka gelak . done follow .

    http://wanysyaz93.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  11. hai..dr segmen yang sama jugak.. done follow u.. :)

    http://anispunyastorymory.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-join-sukagelak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html

    foLLow sini!

    ReplyDelete
  13. jalan2...
    cik amal dari segmen cik sukagelak

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html

    ReplyDelete