Thursday, 11 April 2013

Jom Kita Mengundi

Assalamualaikum,

Selamat pagi semua..hari nie baru ada semangat cikit nak update entry..sejak pregnant nie aku malas nak menaip entry baru..awal-awal trimester 1 nie alhamdulillah aku tak ada alahan atau mabuk yang teruk..setakat mual n loya je..semoga aku diberi kekuatan untuk menempuh dugaan sepanjang 9 bulan nie..

Semalam Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) telah mengumumkan tarikh mengundi..so tunaikan lah tanggungjawab kita sebagai pengundi..kita yang tentukan masa depan negara..jika inginkan negara yang maju, aman makmur pilihlah calon yang berkelayakan dan berwibawa..jangan kita tersalah mengundi dan akhirnya kita yang menyesal..fikirlah dengan bijak sebelum mengundi..aku share kat sini tarikh penting semasa proses pilihan raya..

11 April 2013 - Tarikh keluar writ   
12 April 2013 - Tarikh Notis Pilihanraya
20 April 2013 - Hari Penamaan Calon 
30 April 2013 - Tarikh Undi Awal (Pos) 
5 Mei 2013 - Tarikh Mengundi

 

tunaikanlah tanggungjawab kita sebagai pengundi..

1 comment:

  1. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete