Monday, 20 February 2012

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

Assalamualaikum,

Selamat malam..tadi aku blogwalking di blog Srikandi Bonda..ada banner Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan" anjuran leeza de blog..nasib aku tak pengsan lagi..hihihi maklumlah follower bukan ramai mana pun.. dengan adanya segmen seperti nie dapat mengeratkan lagi hubungan silaturahim sesama rakan blogger..




sesiapa yang ingin join segmen nie sila klik banner diatas untuk maklumat lebih lanjut..

21 comments:

  1. hai..blogger baru ni. Lezza singgah and follow skali. thanks sebab sudi join and happy blogging =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..thanks lezza singgah and follow blog sy..lepas nie boleh wat segmen lain plak ea..

      Delete
  2. singgah dari segmen yang same n klik nuff skali...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi singgah n klik nuff ea..

      Delete
  3. salam... singgah & follow dari segmen yg sama... singgah balik kat blog saya & jangan lupa follow! :)

    http://rashoasis.blogspot.in/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah & follow blog sy..ok nanti sy follow blik ..

      Delete
  4. singgah & folo :)

    http://belogadeqputry.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  5. blog walking here...

    http://qasehnada.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  6. datang follow sini yer....
    http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan

    ReplyDelete
  7. singgah & follow dr segmen yg sama
    follow sini :)

    http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  8. Hai, singgah dari segmen sama :)
    Follow awak, nanti singgah blog saya pula ya !
    http://lifeoftyra.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  9. jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

    jgn lupa g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  10. salam syg dr cik buaya :)

    singgah n follow dr segmen sama :)

    http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  11. Wanieys dtg dr segmen sama
    follow awk
    salam perkenalan
    jom ke blog wanieys^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  12. dr segmen yg sama -->


    http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  13. help! help! dah nak pengsan sesangat dah ni
    datang folo dari segmen yang sama
    .........................................
    salam ukhwah
    .........................................

    ReplyDelete
  14. salam..jemput singgah dan follow blog saya..
    http://arielzafwan.blogspot.in/

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan..sye dtg dari segmen yg sama..done ur blogger..hit me back :)


    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  16. follow dr segmen yg sama :)

    jemput dtg :D

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete